Dev Avcısı Jack - Jack The Giant Slayer

Olayları aklımdan çıkarabilmek için kendimi filmlere vurdum. Fantastik filmlere de bayılırım. Bu filmi de küçüklüğümüzde hepimize okumuşlardır, Jack ve fasulye sırığı olarak. Bu kez baş rolde fasulye sırığı değil de devler var. 

Jack hikayedeki gibi fakir bir ailenin çocuğu ve babası akşamları ona fasulye sırığı ve devlerin hikayesini okuyor. Diğer tarafta bir de prensesimiz var. O da aynı hikayeyle uykuya dalıyor. Herkes arasında bunun bir efsane olduğundan bahsedilip duruyor. Ne var ki çok geçmeden herkesin gözlerinin önünde büyüyor o kocaman fasulye sırığı, hem de beraberinde prensesi de götürerek. Dolayısıyla kraliyet askerleri ve Jack hep birlikte prensesi kurtarmak üzere tırmanmaya başlıyorlar. Prensesi ararlarken de kendilerini devlerin ortasında buluyorlar. Hem de yıllardır insanların dünyasına inmeyi bekleyen devlerin arasında.




Filmi beğendiğimi söylemek isterim. Devler çok başarılı bir şekilde hazırlanmış ve filmle birleştirilmiş. Görüntülere de bayıldım yani. Hikayeye zaten hepimiz aşinayız. Günümüzde olduğu gibi yönetim kadrosunda ki bir "En güçlü ben olmalıyım"cı işlerin daha da çok karışmasına neden oluyor ama tabii ki kahramanımız Jack her şeyi normal haline çevirmeyi başarıyor. Öncesinde Jack'i asla kızına denk görmeyen kral ise filmin sonunda kızını Jack'le evlendiriyor. Filmi izlerken güleceğiniz çok sahne olacak. Kendinizi, devlerin çirkinliğinin yanında bir tavırlarından ya da sözlerinden, gülerken bulabilirsiniz.
Kendinizi birazcık da olsa rahatlatmak adına izleyin. Günümüz dünyasından uzaklaşın. 



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.