Kitap Ağacı 3. Ankara Buluşması

14 Aralık Cumartesi - Ankara, saat sabah 09:30, hava da buz. Şaka değil gerçekten. Ama gidilecek yer önemli, gidilecek yer sıcak, gidilecek yer eğlenceli, gidilecek yer kitap okuyan sımsıcak insanlarla dolu. Eh bu durumda kat kat giyindim, atkı - bere - eldiven üçlüsünü ve tabii ki ayacıkları sıcak tutacak botları giymeyi unutmayıp ve yola koyuldum.
Kitap Ağacı'na uygun, Kitabi-Books&Cooks isimli bir mekanda buluştuk bu kez. Kitapların arasında, dışarıdaki soğuktan uzak sımsıcak bir ortamdaydık. Ev sahibelerimiz öyle güzel hazırlanmışlar ki anlatmadan geçemeyeceğim. 


Her birimize isimlikler hazırlanmıştı çünkü bizler internette tanışmış, o şekilde iletişim kuran insanlarız ve birbirimizi çoğunlukla kullanıcı adlarımızla biliyoruz. İsimlikler sayesinde biribirimizi gerçek isimlerimizle tanıma imkanımız oldu. Kitap okuyan insana en çok ne gerek? Tabii ki kitap ayracı. Her birimize, keçeden, birbirinden güzel ayraçlar hazırlamışlardı. Sonrasında Kitap Ağacı'mızın kendi ayraçları da dağıtıldı. Bir başka arkadaşımız yine elleriyle yaptığı hediyeleri dağıttı. İstanbul'dan bir başka Kitap Ağacı üyesi bizlere kurabiyeler göndermişti. En vurucusu ve bizi bizden alansa yine bir arkadaşımızın hepimize birer kitap hediye etmesiydi :)

İşte Ankara buluşmasının güzel üyeleri. Kahvaltıyla başlayan günümüz yerini sıcacık-samimi sohbetlerle devam etti. Bizlere katılmak ister misiniz? Bunun için sadece kitap okumayı seviyor olmanız yeterli. Bizler kitap okuyan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Böylece Türkiye'nin her yerinden dostlar ediniyor, kitap sevenlerle buluşuyoruz.
İşte bu ay okuduğumuz kitap; Trevanian'dan Şibumi. Bu buluşmamızda kitaptan beğendiğimiz yerleri okuyarak birbirimizle paylaştık. Belki ileride bölüm bölüm sesli okumalar da yaparız. Çok keyifliydi.

Bu resim de az önce bahsettiğim hediye kitaplarımız ve biz. Bakın bizlere kitap hediye edilince nasıl da heyecanlanmışız :) Bu sıcak aileye katılmak isteyenler için adreslerimiz de şöyle:
İnstagram: http://instagram.com/kitapagaci (@kitapagaci)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.