Size Özel Tasarımlar Bu Adreste!

Sevdikleri için özel çizim hediyeler arayanlar var mı aranızda? Eğer varsa bu yazı tam da onlar için. Kitap Ağacı sayesinde tanıştığım Derya, öyle güzel çizimler yapıyor ki siz de çok beğeneceksiniz. Bu muhteşem hediye paketlerinin içinden nasıl güzel şeyler çıkıyor bir bilseniz.

Derya'nın ürün kartelası da oldukça geniş. Derya'nın size özel çizimleriyle ortaya çıkacak olan defterler, kitap ayraçları, takvimler, kupalar, t-shirtler, çantalar ve hatta ayakkabılar sipariş verebilirsiniz. Bir de yakın zamanda Derya'nın çizimlerinin bulunduğu telefon kılıflarından da alabileceğinizin müjdesini vereyim :)


Buraya bendeki ürünlerinden koyayım dedim zaten yazının sonunda kendisine ulaşabileceğiniz iletişim bilgilerini veriyor olacağım. Oradan diğer ürünlerini de detaylı inceleyebilir ve sevdiklerinize özel çizimlerle unutulmaz hediyeler yaptırabilirsiniz. Bendekiler gördüğünüz gibi çok çok özel :) Heram var kupamın birinde ve ayracımda da. Sonraa Kitap Ağacı var. Uzun süredir takip edenler bilir Kitap Ağacı hayatımın gidişatını değiştirdi. 


E-mail: deryab1379@gmail.com
İnstagram : @dry_bspnr
Facebook : Derya Başpınar

Çizimlerini inceledikten sonra sipariş vermek için gecikmeyin emi ;) Sonuçtan çok memnun kalacaksınız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.