Crocs ile Eğlenceyi Keşfetmeye Hazır mısınız?

Crocs’un ikonik “clog” modeli bu yaz renkli, rahat ve eğlenceli yepyeni tasarımlarıyla sizlerle buluşmaya hazırlanıyor! Crocs, global kampanyası “Crocs Adası” ile bu yaz sizi eğlenceye çağırıyor.
Croslite™ adı verilen yenilikçi ve özel bir malzeme ile üretilen Crocs’un tüm ürünleri yumuşak, antibakteriyel ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Esas itibariyle, kaymayan yapısı ve iz bırakmayan tabanı ile denizciler ve outdoor kullanıcıları için düşünülen Crocs’lar, günümüzde ise her yerde giyiliyor. 
Rahat ve şık yetişkinler için;



Modayı takip etmeyi seven Crocs hayranları için özel olarak tasarlanan Crocs Retro Clog ile konforunuzdan ödün vermeden trendy bir görünüme sahip olabilirsiniz.







Yumuşak iç tabanı ve sertleştirilmiş dış tabanı ile Crocs Duet Wave Clog rahatlık ve şıklığı bir arada buluşturmak isteyenlerin favorisi!




Renkli ve eğlenceli çocuklar için;


Crocs Classic Spiderman Clog ile minikler bir maceradan diğerine atlamaya hazır. Model, üzerindeki örümcek ağı deseni ile oğlunuza kendisini adeta bir süper kahraman gibi hissettiriyor.

Crocs Crocband Hello Kitty Plane Clog, şirin mi şirin Hello Kitty tasarımının yanı sıra uçak desenli alt bantı ve pembe rengiyle de kızların gönlünü fethediyor.    

Crocs’un ikonik “clog” modelleri için size en yakın Crocs mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.  Acele edin, yazın en rahat ve eğlenceli kişisi siz olun.


*Basın bültenidir.

2 yorum:

  1. Sinem, kendime crocs alacaktım, sende bu yazıyı görünce şok oldum :)
    Aynı zamanda kendisi pastacıların milli terliğidir rahatlığı bakımından :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa ben hiç giymesem de rahatlığı meşhur. Ben de Didem'e alsam mı diye düşünmüştüm bir ara. Bakalım TUS'a bir girsin ona göre yine gündemime alıcam ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.