Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious Seven

Hızlı ve Öfkeli serilerinin son filmi Furious 7'de yine aksiyon son hız devam ediyor. Yine aksiyon filmlerinden tanıdığımız Jason Statham'ın da kötü adam olarak katıldığı film serinin belki de en heyecanlı ve en iyi filmlerinden.

Hızlı ve Öfkeli filmlerinde karmaşık bir konuya hiçbir zaman rastlamadığımız gibi bu filmde de zorlanacağınız, kafanızı karıştıracak bir durum yok. Kötü adam gelip Dominiz Toretto'ya meydan okuyor. Sonrasında da ekip toplanıp ( tabii çeşitli yardımlar da alarak) kötü adama haddini bildiriyor. Zannediyorum seriyi izlenebilir kılan ya da izlenmesini sağlayan lüks otomobiller, onları delicesine kullanan bu ekip ve bir de Paul Walker tabii ki. 

Filmin benim için en can alıcı noktası ve böylesine aksiyon yüklü sahnelerden sonra ağlamama neden olan yanı ise geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Paul Walker'a adanmış olan son sahneler oldu. Böyle bir filmden sonra şıpır şıpır sulanan gözlerimi kendimden bile kaçırdım desem yeridir. Bütün filmi yeniden o sahneler için izleyebileceğimi itiraf ederek her birinize keyifli seyirler diliyorum.

2 yorum:

  1. Bu kadar ustanın bir arada olması filmin kalitesini yükseltmiş Çok güzel bir film tavsiye ederim.

    http://tekneden.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.